AUTO MOTO KLUB ''BEČEJ''
Dana 12.04.2008. godine održana je završna aktivnost na preventivnoj edukaciji učenika osnovnih škola sa teritorije opštine Bečej, pod nazivom opštinska saobraćajna smotra
''ŠTA ZNAŠ O SAOBRAĆAJU''.

Smotra je organizovana od strane Auto moto kluba ''BEČEJ'' uz saradnju Ministarstva obrazovanja i Ministarstva unutrašnjih poslova a uz finansijsku podršku Skupštine opštine Bečej, DDOR-a Novi Sad filijala Bečej i PIK-a AD Poljoprivrede Bečej.

Na takmičenju su učestvovale ekipe Osnovnih škola (7 ekipa) po tri učenika iz V-VI razreda i po tri iz VII-VIII razreda, koji su, zahvaljujući nastavnicima Opšte tehničkog obrazovanja, odabrani na osnovu postignutih rezultata i aktivnosti sprovedenih u svojim školama.

Pre početka praktičnog dela takmičenja, vožnja bicikla na posebno postavljenom poligonu, na Trgu Oslobođenja, prisutne učesnike su pozdravili Predsednik AMK, Lajber Đerđ, Podpredsednik Skupštine Opštine, Knezi Petar i Gradonačelnik Dušan Jovanović koji je zvanično i otvorio ovo takmičenje i poželeo svim takmičarima dobre rezultate.

U nadmetanju, na završnoj manifestaciji Opštinska smotra ''POKAŽI ŠTA ZNAŠ O SAOBRAĆAJU'' Bečej - 2008, na teoretskom i praktičnom delu ispita svi učesnici su pokazali zavidno znanje iz ove oblasti a najuspešniji su bili:

V-VI razredi:VII-VIII razredi:

1. ALEKSANDRA AGOŠ iz O.Š. Šamu Mihalj Bečej;
2. ANDREJ VIŠKOVIĆ iz O.Š. Šamu Mihalj B.P.Selo;
3. BOŽIDAR BEČEJAC iz O.Š. Sever Đurkić.

1. STRAHINJA ZLATIĆ iz O.Š. Šamu Mihalj B.P.Selo;
2. SAVO MILENKOVIĆ iz O.Š. Šamu Mihalj B.P.Selo;
3. NEMANJA LAKIĆ iz O.Š. Sever Đurkić.
Najuspešnije Ekipe, odnosno Škole u generalnom plasmanu bile su:

1. Osnovna škola SEVER ĐURKIĆ iz Bečeja;
2. Osnovna škola PETEFI ŠANDOR iz Bečeja;
3. Osnovna škola ŠAMU MIHALJ iz B.P.Sela.

Organizator, Auto moto klub je, svim učesnicima, dodelio zahvalnice za učešće i prigodne poklone koje su darivali PIK Bečej i AMK Bečej.

Najuspešniji pojedinci su osvojili MEDALJE i DIPLOME za osvojena mesta kao i nagrade:
1. mesto, bicikl, 2. i 3. mesto kaciga i paket Florinih proizvoda, dok su najuspešnije ekipe osvojile Pehare za svoje Škole.

Proglašenje rezultata i dodela nagrada, uz prigodan ručak, obavljeno je u restoranu PANORAMA u robnoj kući, i time je uspešno završeno ovo takmičenje.

            

            

            


 
 
Takmičenje 2009. godine